Vadet

Igår var vi ett gäng som satt på långholmen och grillade. Som vanligt så är det som så att där spriten går in, går allt som oftast vettet ut och innan jag visste ordet av så hade Tilde slagit vad med Michal om att hon med min hjälp ska spöa Michal i Karlbergs hinderbana den 19 september. Hur i helvete gick jag med på det? De båda är inte i något fysisk toppform, men sett till kroppsbyggnad så har Michal en klar fördel redan från början. Dealen innefattade ett försprång för Tilde på 15 sekunder. Det är ungefär ett hinders försprång. Jag kommer att få lägga in militär disciplin för kunna få Tilde att spöa Michal. Annars så losar jag 500 pix. Ja, så får det bli! Önska oss lycka till!

This entry was posted in Dagens..., Manligt & Kvinnligt, Träning. Bookmark the permalink.

One Response to Vadet

  1. Pingback: DU MÅSTE SKÄMTA! | Mountainmania.se – En blogg om: Singellivet, dubbellivet, underlivet, kärlekslivet, träningslivet, tankelivet, yrkeslivet, vardagslivet, sällskapslivet, stockholmslivet och meningen med livet, helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>